خواب کودکان

خواب کودکان در میزان سلامتی و رشد جسمی کودکان تأثیر قابل توجهی دارد. همچنین زمان خواب آن ها نیز بر روی نحوه انجام فعالیت های روزانه، دقت، تمرکز ​و هوشیاری بچه ها اثر مستقیمی می گذارد. آن ها با دیر خوابیدن انرژی لازم برای بازی کردن و یا درست انجام دادن تکالیف و کارهای خود را از دست می دهند. کودکان ذهن کنجکاوی دارند به همین دلیل زمان بیشتری از روز را به دور از آرامش فکری و ذهنی به سر می برند. بهترین زمان به آرامش رسیدن آن ها هنگام خواب است. از این رو بهتر است وسایل اتاق خواب کودک را طوری انتخاب نمایید که دارای رنگ بندی زیبا و آرامش بخش باشد و حس کنجکاوی آن ها را کمتر برانگیزد. از راهکارهای حفظ آرامش کودکان، نوشاندن شیر قبل از خواب و یا  قصه گویی به آن ها است. زیرا قصه خواندن در افزایش آگاهی، درک بهتر آنها از محیط و فراهم کردن اوقاتی آرامش بخش کمک شایانی می کند. جالب است بدانید رعایت کردن ​موارد گفته شده هنگام خواب کودکان در کاهش ترس و اضطراب ​آن ها تاثیر بسزایی دارد. شما کاربران گرامی می توانید با مطالعه مقالات زیر در زمینه خواب کودکان به نکات جالبی در رابطه با خوابیدن فرزندانتان دست یابید.


1395/02/29 12:22

اهمیت خواب آرام در کودکی

 

 

 

 

 

 

 

خواب منظم و به موقع اطفال چه تاثیراتی روی سلامتی آن ها می تواند بگذارد این امر باید مورد توجه والدین باشد  آن ها حتی باید چرت روزانه فرزندشان را نیز مد نظر قرار دهند

خواب نیمه روز برای کودکان در حال رشد امری حیاتی است و همچنین به والدین پرمشغله اجازه می‌دهد که زمانی را به خود اختصاص دهند. اما زمان مناسب برای چرت زدن چه وقتی است تا با زمان خواب شب کودک تلاقی نداشته باشد.

 بنیاد ملی خواب پیشنهاد می‌کند.

•    وقتی کودک خواب آلود است او را در رختخواب قرار دهید تا بخوابد، این کار را قبل از اینکه خسته شود انجام دهید زیرا خستگی، خوابیدن را برایش سخت‌تر می‌کند.

•    به نشانه‌های خواب آلودگی مانند مالیدن چشم‌ها، بی حالتی چهره و حرکت سر به اطراف به حالت شناور توجه کنید. با مشاهده این علائم، کودک را در عرض 30 دقیقه در رختخواب قرار دهید.

•    برای خواب نیمه روز کودک برنامه ریزی کنید. می‌توانید برنامه خواب را بر اساس علائم خواب آلودگی کودک تنظیم کنید.

•    می‌توانید از روش‌های آرامش بخشی که هنگام خواب شب روی کودک امتحان می‌کنید، برای خواب نیمه روز او نیز استفاده کنید. روش‌هایی مانند خواندن کتاب، موسیقی آرامش بخش و یا صداهایی که باعث خواب آلودگی می‌شود.

•    ببینید چه روشی روی کودک موثرتر است. اگر چرت طولانی و دیروقت روی زمان خوابیدن کودک تأثیر می‌گذارد، چرت زدن را کوتاه‌تر کنید و یا زودتر کودک را برای چرت زدن آماده کنید. سعی کنید برنامه انعطاف پذیری داشته باشید و خود را با احتیاجات کودک تطبیق دهید.

مدیسن نت

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :

آمار مراجعات
مهمان :  1105
اعضا :  0
آمار این صفحه
امروز :  16
دیروز :  11
کل مشاهده :  47393